Työnhaku

Työllistämme vuosittain n.12 kausityöntekijää keruu-, pakkaus-, kasvustonhoito- ja myyntitehtäviin. Ilmoitamme avoimista työpaikoista työvoimatoimiston nettisivuilla www.mol.fi.

Työnhakijalle

Työ puutarhalla on fyysisesti raskasta. Selkävaivat ovat este työnteolle. Myös käsi- ja selkävaivat saattavat estää työnteon, joten se ei sovi niistä kärsiville.

Tomaatti on kasvina hyvin voimakkaan tuoksuinen ja saattaa aiheuttaa oireita astmaatikoille, pöly- ja homeallergikoille.

Ilmoita hakemuksessasi, pystytkö aloittamaan työt annettuna ajankohtana. Ilmoita myös muista mahdollisista työsuhteen keskeytyksistä.

 

Kurkkuhuone

Kurkun kasvustonvaihto tehdään n. 6 viikon välein ja näin ollen saadaan tasaisesti satoa koko kasvukauden ajan. Kurkku kasvaa hyvin korkealle, joten lyhyet ihmiset tai korkeanpaikan pelkoa tuntevat sattavat kokea keruun vaikeaksi.

Tomaattihuone

Tomaatin satokausi alkaa toukokuusta ja kestää tasaisena koko kesän. Tomaatit kypsyvät matalalla kasvustosta. Huoneissa kimalaiset pölyttävät kukkia. Ne suunnistavat tuoksujen sekä sinisen ja keltaisen värin mukaan. Kimalaisille allergiselle ihmiselle työtä ei voi suositella. Myös värisokeus on este tomaatin keruulle.

Työtehtäviin kasvihuoneissa opetetaan, joten aikaisempi työkokemus tai koulutus ei ole välttämätöntä.

Pakkaamo/myyntityö

Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta sekä kasvihuonevihannesten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Työ vaatii taitoa käyttää kassaa ja maksupäätettä. Asiakaspalvelun ohessa työhön kuuluu vihannesten lajittelua sekä kuormien tekoa. Iloinen mieli ja reipas asenne on myyntityössä tärkeää.

Työhakemukset pyydetään lähettämään osoitteeseen tyonhaku@arvolanpuutarha.fi. Otamme yhteyttä puhelimitse, joten muistathan lisätä puhelinnumerosi hakemukseen.